UPPA Traffic logo

Grupa ZIR ZIRslim liikennevalo-opastin

Grupa ZIR:llä on pitkä historia liikennevalo-opastimien sekä muiden liikennetuotteiden parissa. Ohut ja moderni ZIRslim-opastinmalli kehitettiin Classic-mallista saatujen kokemusten pohjalla. ZIRslim-mallin luomisen päätarkoitus oli mekaanisen koon pienentäminen. Ulkonäköetujen lisäksi sillä saavutettiin materiaalisäästöjä sekä hiilidioksidipäästöjen minimointia tuotannossa.

Kehitystyön tuloksena on opastin, jossa kaikki tärkeimmät edut on säilytetty. Ne ovat edelleen korkealaatuisesta LEXAN-polykarbonaatista valmistettuja opastimia, mikä takaa korkean vastustuskyvyn kaikenlaisille mekaanisille vaurioille, ilkivallanteot mukaan lukien. Opastimessa on myös säilytetty kompakti sekä modulaarinen rakenne, joka yhdessä ainutlaatuisen tiivistejärjestelmän kanssa tarjoaa loistavan suojan kaikelta pölyltä, vedeltä ja lialta.

ZIRslim opastimen asennus voidaan tehdä kaksijalkakiinnityksellä käyttämällä polykarbonaatti- tai alumiinijalkoja, tai vaihtoehtoisesti yksijalkakiinnityksellä alumiinijalkaa käyttäen.

Lataa tästä tekninen esitteemme (PDF):
ZIRslim esite

Kysy meiltä lisää sähköpostitse tai soittamalla:
info@uppatraffic.com tai 040 048 0612