UPPA Traffic logo

Grupa ZIR liikennevalojen LED-yksiköt

Tarjotuille LED-yksiköille on ominaista erinomainen valovirta, joka tuotetaan vakiovalovirtaohjatulla keskusvalonlähteellä. Se takaa pidentyneen käyttöiän ja useiden vuosien huoltovapaan käytön.

FuturLED 6 LED-yksiköt tarjoavat phantom-luokan 5, matalan energiankulutuksen ja yli 5 vuoden tuotteen käyttöiän. Yksiköitä on saatavana kolmessa koossa: 100, 200 ja 300 mm ja ne toimivat valitusta versiosta riippuen 230 V, 42 V, 40 V, 24 V tai 12 V nimellisjännitteellä.

Ottaen huomioon erilaiset vaatimukset kohdemaasta riippuen, päämiehemme Grupa ZIR tarjoaa laajan valikoiman FuturLED-yksiköitä, jotka voidaan erityisesti mukauttaa paikallisiin vaatimuksiin tai asiakkaiden erityistarpeisiin.

Polykarbonaatista valmistetut maskit voivat käyttää symboleja nykyisestä luettelosta tai voivat olla erityisesti asiakkaan pyynnöstä. Mm. kaikki Suomessa käytetyt symbolikuviot ovat saatavilla. Tuote täyttää kaikki kansalliset normit ja standardit, kuten RILSA ja DIN. LED-yksiköt voidaan helposti varustaa maskeilla ja sitten vaihdetaan tarvittaessa. Maskin asennon kierto on mahdollista 22,5° pykälien välein. Maskin sijoittaminen sisälinssin (fresnel-linssi) ja ulkolinssin väliin suojaa sitä ilkivallalta ja negatiivisilta ympäristön vaikutteilta.

Lataa tästä tekninen esite (englanniksi, PDF):
LED esite

Kysy meiltä lisää sähköpostitse tai soittamalla:
info@uppatraffic.com tai 040 048 0612